Wat is het BAAS project?

BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren en jong-volwassenen. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen project is te gek en geen sector te vreemd.


BAAS is een netwerk dat steunt op de expertise van haar partners. Door jongeren en jong-volwassenen in contact te brengen met de juiste informatie en betrouwbare organisaties verlagen we voor hen de drempel om met een eigen onderneming te starten.

Missie & visie

BAAS maakt jongeren en jong-volwassenen bewust van hun eigen ondernemingszin. Hun goesting, zin voor initiatief en ambitie worden als ondernemen benoemd en ondersteund. Met dit startpunt biedt BAAS de coaching en begeleiding die een jonge (toekomstige) ondernemer nodig heeft. Kwalitatief én op maat.

Bij BAAS zijn we ervan overtuigd dat succesvol ondernemerschap maakbaar en voorspelbaar is. We geloven dat een kwalitatieve omkadering en begeleiding de kans op succesvol ondernemerschap verhoogt. We geloven bovendien dat lokaal ondernemerschap een belangrijke bijdrage kan leveren aan een duurzame toekomst. Daarom willen we lokaal en succesvol ondernemerschap maximaal stimuleren.

Ons aanbod

Met BAAS bieden we verschillende programma’s aan om ontluikend ondernemerschap onder jongeren en jong-volwassenen alle kansen te geven. Ieder programma is gebaseerd op een systematische en gevalideerde methodiek.  

Van kortstondige deep dive in de meest uiteenlopende facetten van het ondernemerschap tot de ontwikkeling van een volwaardige BAAS-werking die stevig in de lokale grond verankerd wordt. Bij BAAS geloven we dat elke stap in de richting van lokaal en succesvol ondernemerschap de moeite waard is.

Blijf op de hoogte via onze Facebook- en Instagram pagina

Baas logo
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer