Bedrijvencentrum Waasland | Dominique Martens
Dominique Martens van Bedrijvencentrum Waasland

Ondernemers kiezen heel bewust een locatie in ons ondernemerscentrum in Sint-Niklaas

Grote ondernemingen
Al sinds de jaren tachtig is Bedrijvencentrum Waasland actief in het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, opslagplaatsen en vergaderzalen.
Social media sharing

“Ondernemers kiezen heel bewust een locatie in ons ondernemerscentrum. Het is fijn deel uit te maken van een enthousiaste community. BC Waasland biedt een totaalpakket aan waar ontzorgen centraal staat”, aldus Dominique Martens. Bij BC Waasland zit je niet alleen op jouw eiland, dankzij de fijne mix van open workspaces, privékantoren en gezellig gedeelde ruimtes zoals het BC Kaffee is netwerken en kennis delen des te gemakkelijker.

Het bruisende ondernemerscentrum heeft na de Covid-pandemie sterk geïnvesteerd in 7 knap uitgeruste meeting rooms. “We zien dat ondernemers en medewerkers steeds meer van thuis uit werken. Hierdoor hebben zij meer nood aan vergaderzalen voor het wekelijks of maandelijks overleg of voor het ontmoeten van een prospect of leverancier”, licht Dominique toe.

De vernieuwde vergaderzalen, met alle mogelijkheden qua catering, worden druk geboekt. Daarnaast zijn meer dan 50 kantoren en 6 magazijnen volledig volzet, wat een bezettingsgraad van 100% betekent. Hierdoor heeft BC Waasland beslist om hun faciliteiten nog verder uit te breiden. Momenteel worden in een eerste fase maar liefst 7 nieuwe magazijnen gebouwd. “Het succes van onze ondernemers betekent ook het succes van BC Waasland. Samenwerkingen met onze eigen klanten, maar ook met Bepasin en stad Sint-Niklaas zorgen voor kruisbestuivingen die leiden tot mooie verwezenlijkingen”, vertelt Dominique.

Industriepark-West 75, Sint-Niklaas | www.bcwaasland.be
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer