Ondernemend | Vine Street versterkt de Nieuwstraat

6 december 2023
Detailhandel Horeca
Ondernemend | Vine Street versterkt de Nieuwstraat
Yogaloo, de Yogastudio in de Nieuwstraat, maakt plaats voor een boeken- en wijnwinkel ‘Vine Street’ van Jolien Stremersch. Na bijna 10 jaar Yogaloo sluit Lotte Ghyssaert definitief de deuren van haar succesvolle yogastudio in de Nieuwstraat.
Social media sharing

De yogafanaat hoeft niet te panikeren. Vanaf 2 januari gaan hun vertrouwde lessen door in een nieuwe ruimte in de Nobels Peelmanstraat, als onderdeel van sportclub StUDIO SAnTEE van zaakvoerder Tim Koppen.

Vine Street hét nieuwe boeken- en wijnconcept

Vine Street is een concept van onderneemster Jolien Stremersch. Zij zag de Nieuwstraat als ideale uitvalsbasis. De boeken en wijn ga je er niet alleen kunnen kopen. Ook voor tot rust te komen door te lezen en te proeven kan je in het pand in de Nieuwstraat terecht. Haar concept zal dan ook prima aansluiten met zaken zoals Pêche, Skippy’s, Atelier Piraat of Met Tijd & Boterhammen.

Jolien volgde vorig jaar het BAAS-traject in Sint-Niklaas. Dit traject begeleidt startende ondernemers. Het is een ware community dat inzet op vorming en coaching, maar ook ondernemers de kans geeft te proeven van een pop-upstore. Het is geweldig dat ondernemers daarna de stap zetten om een zaak te openen in de stad.

Yogaloo wordt geïntegreerd in StUDIO SAnTEE

Yogaloo gaat nog door tot 15 december. Alle leden die nog geldige beurtenkaarten hebben, kunnen die, na een jaarlijkse winterbreak, vanaf 2 januari opnemen bij StUDIO SAnTEE. De bedoeling is om het rooster in eerste instantie zo stabiel mogelijk te houden, inclusief de lesgevers. Enkel de locatie verhuist naar een nieuwe yogastudio, een dikke kilometer verderop.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer