Sint-Niklaas Wintert 2022 | Inschrijving Kerstbomen

14 november 2022
Detailhandel Horeca
Sint-Niklaas Wintert 2022
De dagen worden kouder, tijd om onze stadskern terug in een gezellige eindejaarsfeer te steken. Net zoals de vorige jaren is het terug mogelijk om één of meerdere kerstbomen te bestellen om voor jouw deur te plaatsen.
Social media sharing

Praktische informatie

Kostprijs

Leden van het Centrummanagement krijgen de eerste kerstboom gratis, vanaf de tweede boom betaal je €18 per boom. Ook voor niet-leden van het Centrummanagement binnen het kernwinkelgebied is er de mogelijkheid om kerstbomen te bestellen aan €18 per boom.

Levering

De Kerstbomen worden in een bloempot geleverd voor je deur op 7 of 9 december en weer opgehaald op maandag 9 januari. Opgelet: de kerstbomen worden enkel in het kernwinkelgebied geleverd. Ben je lid van het Centrummanagement, maar valt je zaak buiten het kernwinkelgebied, dan kan je jouw kerstboom afhalen bij de leverancier.

Versiering

Bij de kerstbomen worden er witte lintjes geleverd. We vragen jullie vriendelijk om de kerstbomen met deze lintjes te versieren en zelf witte lichtjes te voorzien. We rekenen erop dat je als een 'goede huisvader/moeder' voor de kerstbomen zorg draagt.

Inschrijven

Zie je het helemaal zitten om wat extra sfeer te creëren voor jouw zaak met een kerstboom van het Centrummanagement? Vul dan ten laatste op vrijdag 18 novmeber onderstaand formulier in.

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer