Euromarkt | handel & horeca in de kijker

7 augustus 2022
Detailhandel Horeca
Wereldbol met focus op Europa
Op 5, 6 en 7 augustus vindt de Euromarkt opnieuw plaats op de grootste markt van Vlaanderen. We creëren extra buzz rond het event en zetten hierbij ook graag onze lokale handels- en horecazaken mee in de kijker. Maak van de gelegenheid gebruik om ook jouw zaak te promoten!
Social media sharing

Euromarkt

Op 5-6-7 augustus is het opnieuw Euromarkt in Sint-Niklaas. Drie dagen lang vullen tal van kraampjes uit alle mogelijke Europese landen de markt met de meest uiteenlopende lokale producten. De vorige editie trokken maar liefst 120.000 bezoekers naar de stadskern! Dat is niet niets.

Ook dit jaar zit er een stevig organisatie-, communicatie- en promotiebudget achter de Euromarkt, waarmee we in bovenlokale media aanwezig zullen zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat we jullie als ondernemers hier mee in betrekken! Dit is hét moment bij uitstek om:

  • jullie nieuwe herfstcollectie voor te stellen;
  • bezoekers langer in de stadskern te houden;
  • bezoekers te laten zien en voelen welke topwinkels en tophorecazaken Sint-Niklaas in huis heeft!

Met team evenementen bereiden we een gevarieerd programma voor, zodat de Euromarkt ruimer is dan eet- en drinkstanden alleen. Niet alleen het aanbod van de markt zelf wordt zo divers mogelijk gemaakt, ook willen we zorgen voor een aantrekkelijk muziekprogramma met Europese toets, voor Europees-getinte straatanimatie, voor mooie aankleding van de stadskern etc.

Europa op je bord

Om de link te leggen tussen de horeca en de Euromarkt roepen we op om een land te kiezen en iets typisch van dat land op je kaart te zetten op de dagen dat de Euromarkt plaatsvindt. Dit kan een bepaald gerecht, typisch drankje / cocktail of een heel thema-menu zijn.
Kies bijvoorbeeld voor Denemarken en biedt smørrebrød aan, of ga de Portugese toer op en pak uit met een heerlijke  pastéis de Belém die mensen bij de koffie kunnen bestellen. 
Is je zaak sowieso al in thema, bv. Grieks restaurant? Dan kan je natuurlijk ook meedoen!

Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in via de link hieronder, zo weten we tijdig welke zaken we mee kunnen pakken in het communicatieverhaal!

Europa in je etalage en op de catwalk

Om de link te leggen met de Euromarkt en de handel, roepen we op om jouw etalage in Europese stijl aan te kleden. Verkoop je bepaalde typische Europese producten en merken? Plaats die dan extra in de kijker in jouw etalage! Graag moedigen we jullie ook aan om zondag 7 augustus, tussen 14u en 18u de deuren te openen.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer