Bepasin zet lokale tewerkstelling in de kijker met infobrochure

26 januari 2022
Economie Grote ondernemingen Industrie
Bepasin | Wie wil nu niet dichter bij huis werken?
Bepasin, de Sint-Niklase vereniging van bedrijventerreinen, bracht een brochure uit onder de titel ‘Wie wil nu niet dichter bij huis werken?’. Hiermee zetten ze tientallen jobaanbiedingen in de kijker van een twintigtal toonaangevende Sint-Niklase bedrijven.
Social media sharing

Het beleidsprogramma van het stadsbestuur zet onder het thema ‘Samenwerken voor werk’ de doelstelling voorop om het tewerkstellingsaanbod in Sint-Niklaas te vergroten. Het gaat uiteraard om een uitdaging, die we niet alleen kunnen waarmaken.

In uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met de stad zet Bepasin acties op om het werken in onze stad te promoten. Zo nam de vereniging, die intussen meer dan 130 leden telt, het initiatief om actuele vacatures van Sint-Niklase bedrijven te bundelen in een handige overzichtsbrochure. Het gaat zowel om jobs, waar werkzoekenden kunnen instappen zonder vooropleiding, als om jobs voor hoogopgeleide, gespecialiseerde profielen. Ook het stadsbestuur is in de publicatie vertegenwoordigd.

Het jobaanbod in de brochure mikt niet alleen op werkzoekenden, maar ook op mensen uit onze stad en omgeving die graag dichter bij huis aan de slag gaan.

Sint-Niklaas heeft als centrumstad veel troeven en de lokale ondernemingen hebben een groot en gevarieerd aanbod aan tewerkstellingsplaatsen. Lokaal werken biedt ook niets dan voordelen voor het gezinsleven.

De oplage van de publicatie bedraagt 50.000 exemplaren. De verspreiding gebeurt via bpost. Je vindt de brochure ook in bijlage onderaan deze webpagina.

 

Over Bepasin

Bepasin verbindt industrieparken en ondernemers in Sint-Niklaas. De vereniging verdedigt de belangen van ondernemers in maar liefst 18 industriezones in Sint-Niklaas door efficiënte communicatie met de stad. Bepasin brengt de gezichten achter de betrokken firma’s samen en stimuleert hen om te netwerken. Op die manier kunnen ze kennis en informatie uitwisselen en via hechte samenwerkingen elkaar sociaal, economisch en persoonlijk gaan ondersteunen.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer