Werken omgeving Hofstraat/Stationsstraat vanaf 6 mei

24 april 2019
Detailhandel Economie Horeca Mobiliteit
Nutswerken
Op maandag 6 mei 2019 gaan in de schoolomgeving, tussen de Hofstraat en de Stationsstraat, werken van start aan de nutsleidingen, gevolg door een heraanleg van het openbaar domein. De werken lopen tot het voorjaar 2020.
Social media sharing

Op maandag 6 mei 2019 gaan in de schoolomgeving, tussen de Hofstraat en de Stationsstraat, werken van start voor de vernieuwing van de nutsleidingen. Aansluitend wordt het openbaar domein grotendeels heraangelegd in functie van de verkeersveiligheid en van de realisatie van een winkelwandellus in het stadscentrum. De werken lopen tot het voorjaar 2020.

Algemeen is de schoolomgeving tijdens de werken beperkt toegankelijk met de wagen. Omdat het om een schoolomgeving gaat, is er een regeling getroffen voor de toegankelijkheid voor de zachte weggebruikers. In elke fase van de werken blijft er langs één kant van de straat een voetpad beschikbaar voor voetgangers. Verder wordt er ook altijd gezorgd voor een vrije doorgang voor fietsers, op een brede fietscorridor, afgebakend met laag hekwerk.

Meer info vindt u via
 
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer