Weekend van de Klant | Stalen zenuwen en win

30 september 2023
Detailhandel Horeca
Weekend van de Klant | Stalen zenuwen en win
Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zetten we naar jaarlijkse gewoonte onze lokale shoppers in de bloemetjes tijdens het Weekend van de Klant. Het moment om onze appreciatie voor hen te uiten in de vorm van een klein of groot extraatje.
Social media sharing

Elk jaar zetten meer dan 10.000 ondernemers hun beste beentje voor tijdens het Weekend van de Klant. Ook vanuit stad Sint-Niklaas ondersteunen wij dit initiatief van UNIZO en Comeos. Klanten zullen verwonderd worden door het magische straattheater. Daarnaast zal ter hoogte van Stationsstraat 115 een bibberspel in de skyline van Sint-Niklaas opgesteld staan.

Win-actie en prijzen

Bij aankoop vanaf €25 in een deelnemende handelszaak krijgt de klant een voucher. Per aankoop wordt er maximaal 1 voucher meegegeven met de klant. Klanten met een voucher kunnen hun stalen zenuwen op de proef stellen. Vanuit stad Sint-Niklaas voorzien wij een ballonvaart. Toch de buzzer geraakt? Niet getreurd wij voorzien enkele leuke troostprijzen (tote bags, posters en glazenflessen, allemaal in Sinnekloas branding)! Om de prijzenpot verder aan te dikken zoeken we handelaars die nog extra prijzen willen sponsoren.

Wil jij ook vouchers uitdelen aan jouw klanten? Of heb jij leuke gadgets of een cadeaubon die je wil sponsoren? Laat het ons weten voor 13 september. Zo kunnen wij jou tijdig de vouchers komen brengen en / of de prijzen komen ophalen.

Een heel weekend in de bloemetjes

Graag willen we jullie aanmoedigen om mee te doen aan het Weekend van de Klant. Open de deuren op zaterdag (10u - 18u) én zondag (14u - 18u) en samen belonen we de consumenten met een hart voor winkelhieren.

Heb jij een leuke verrassing in petto voor je klanten? Registreer jouw actie en word vermeld op de website weekendvandeklant.be! Als je inschrijft voor 7 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakket toegestuurd met een affiche, ballonnen én attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie.

 

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober | Locatie: Stadskern | Zondagsopening van 14.00 tot 18.00u
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer