Weekend van de Klant 2022 | Deelnemen aan de koop & win-actie!

1 oktober 2022
Detailhandel Horeca
Weekend van de Klant 2022 | Deelnemen aan de koop & win-actie!
Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober zetten we onze lokale shoppers in de bloemetjes tijdens het Weekend van de Klant. Het moment om onze appreciatie voor hen te uiten in de vorm van een klein of groot extraatje.
Social media sharing

Elk jaar zetten meer dan 10.000 ondernemers hun beste beentje voor tijdens het Weekend van de Klant. Ook vanuit stad Sint-Niklaas ondersteunen wij dit initiatief van UNIZO en Comeos.

Extra beleving en win-acties in de stadskern

Ook wij dragen ons steentje bij en zorgen voor beleving in onze stadskern. Klanten zullen verwonderd worden door het magische straattheater. Daarnaast organiseren we ook twee win-acties in de Stationsstraat.

1 | Koop & win

In de stijl van vorig jaar zal er in het midden van de Stationsstraat een spel opgesteld staan. Dit keer geen rad, maar een bibberspel in de vorm van de skyline van Sint-Niklaas.

Bij aankoop vanaf €25 bij deelnemende zaken, kan de klant zijn stalen zenuwen op de proef stellen. Vanuit stad Sint-Niklaas voorzien wij een ballonvaart t.w.v. €250. Toch de buzzer geraakt? Niet getreurd wij voorzien enkele leuke troostprijzen (tote bags, posters, drinkflessen en glazenflessen, allemaal in Sinnekloas branding)!

Wil jij graag deelnemen en jouw klanten een kans geven op deze leuke prijzen? Maak het extra persoonlijk en sponsor ook een hoofdprijs!

Inschrijvingen afgelopen

2 | Speel een spel met Klaas en win Sengzen

Voor consumenten die geen stalen zenuwen hebben, staat Klaas klaar om een spel met hen te spelen. Klaas is héél vrijgevig en deelt altijd Sengzen uit. Zo gaan ze nooit met lege handen naar huis.

Speel een spel met Klaas

Mijn klanten een heel weekend in de bloemetjes zetten

Graag willen we jullie aanmoedigen om mee te doen aan het Weekend van de Klant. Open de deuren op zaterdag (10u - 18u) én zondag (14u - 18u) en samen belonen we de consumenten met een hart voor winkelhieren.

Heb jij een leuke verrassing in petto voor je klanten? Registreer jouw actie en wordt vermeld op de website weekendvandeklant.be! Als je inschrijft voor 11 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakket toegestuurd met een affiche, ballonnen én attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie.

Praktische informatie

  • Wij communiceren volgende openingsuren naar de  klanten: zaterdag 1 oktober van 10u - 18u en zondag 2 oktober van 14u - 18u.
    Kies je ervoor om toch niet te openen op zondag? Laat dan je licht branden en je rolluik omhoog. Zo creëren we samen een aangenamere winkelbeleving.

 

zaterdag 1 en zondag 2 oktober | Locatie: Stadskern | Zondagsopening van 14 tot 18 uur
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer