Vraag jouw evenement nu digitaal aan!

7 januari 2021
Ambulante handel Detailhandel Economie Grote ondernemingen Horeca
evenementen sint-niklaas
Op 1 januari 2021 werd het nieuwe digitale evenementenloket gelanceerd. Een evenement aanvragen gaat nu nog vlotter!
Social media sharing

De aanvraag voor een evenement loopt nu volledig digitaal.  Vorodelen van dit nieuw systeem zijn dat je aanvraag kan opstarten en op eender welk moment verder aanvullen, wat je reeds invoerde wordt bewaard. En als geregistreerde gebruiker (niet verplicht) krijg je steeds een volledig overzicht van je eerder ingediende aanvragen. Zo kan je voor terugkerende activiteiten de aanvraag kopiëren, doe je de nodige aanpassingen zoals bv. wijzigen datum,… en stuur je deze nieuwe aanvraag door. Registreren kan hier

Van zodra je aanvraag volledig is, kan je die doorsturen en nemen we je dossier in behandeling. Via mail houden we je op de hoogte over de stand van zaken van je dossier.  Je aanvraag zal worden voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je de toelating in je mailbox. 

Als je nog niet over alle informatie beschikt om dit formulier in te vullen, kan je de dienst evenementen en plechtigheden laten weten welke activiteit je in gedachten hebt. Hulp nodig bij het invullen? Dan kan je ook bij de dienst evenementen terecht. 

Opgelet: Zolang de Covid-maatregelen gelden moet je steeds het CERM invullen en meesturen. (De link vind je in het tabblad algemeen, nadat je ‘type evenement’ invulde)

 

Meer info kan je ook terugvinden op de website van Sint-Niklaas: https://www.sint-niklaas.be/onze-dienstverlening/cultuur-en-vrije-tijd/evenementen-activiteiten/zelf-een-evenement-organiseren/administratie-en-vergunningen

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer