Uw advertentie op de digitale borden in de stadkern?

27 januari 2020
Detailhandel Economie Horeca
clearchannel bord met advertentie castro
Sinds eind 2019 staan er 5 digitale advertentieborden in de stadskern: drie op de Grote Markt, één aan het kruispunt Parklaan-Moerlandstraat en één aan het kruispunt Stationsstraat-Casinostraat.
Social media sharing

Al een aantal lokale handelaars vonden hun weg naar Clearchannel, de firma die de digitale borden beheert. Omdat we veel vragen krijgen van jullie collega-ondernemers, hierbij nogmaals voor iedereen de info.

Indien u wenst te adverteren op één of meerder digitale panelen, dan kan u dat rechtstreeks aanvragen bij Clearchannel. Adverteren kost standaard EUR 170 excl BTW per maand voor 600 views van 6 seconden per dag. Dit tarief is geldig voor een contract van 12 maanden. Kortingen worden toegepast in functie van het aantal advertentiepanelen en de looptijd van het contract.

 Voor de opmaak van de advertentie, stilstaand beeld, animatie of video, kan u eveneens terecht bij Clearchannel of bij één van de talrijke communicatiepartners in onze stad. Zo is AV Image op de Dendermondse Steenweg bijvoorbeeld gespecialiseerd in het maken van aantrekkelijke videocontent, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen andere lokale communicatiebureaus zoals King George, OM Collective, Ikon, Jusbox, VPR Consult, Communicatie à la Carte, The Other Agency, etc jullie ook verder op weg helpen.

 Interesse? Neem rechtstreeks contact op met Shiva Crève van Clearchannel via shiva.creve@clearchannel.be of via +32 487 38 00 35.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer