Unizo campagne 'winkelhier' promoot bewust lokaal shoppen

12 juni 2019
Detailhandel Economie Horeca
Winkelhier
Vandaag lanceert Unizo de campagne 'Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier'. Ook u , als lokale ondernemer, kan uw steentje bijdragen door de boodschap verder te verspreiden. De link naar het promotiemateriaal kan u hieronder vinden.

Social media sharing

Waarom?

Om de lokale ondernemers en onze economie sterker te maken door consumenten op te roepen om bewust(er) lokaal te kopen. Voor Unizo is een ‘winkelhier’ een ondernemer van hier, met een fysieke zaak, een webshop, of allebei. Een ondernemer die met passie zijn/haar zaak runt, en met kennis van zaken. Een ‘Winkelhier’ staat altijd klaar voor de klanten, want is vlakbij. Hij/zij betaalt hier belastingen, investeert in de lokale gemeenschap, zorgt voor lokale tewerkstelling, en sponsort lokale initiatieven of verenigingen. ‘Winkelhieren’ is ook goed voor het milieu. Met andere woorden, het is een ondernemer die onze samenleving aangenamer, sterker en schoner maakt. Van ‘Winkelhieren’ wordt het hele land dus beter!

Hoe kan u deze campagne ondersteunen? 

Als lokale ondernemer draagt u ook bij tot deze doelen.  Hoe kan u meedoen aan de campagne?

  • U kan alvast uw digitale steun geven aan de campagne. Dat kan eenvoudig via de Facebookpagina of via Twitter. Je kan ook zelf de beelden van het digitaal campagnemateriaal gebruiken en delen via uw kanalen met vermelding #winkelhier.
  • Maar natuurlijk kan u uw steentje ook bijdragen in de praktijk: investeer in de lokale economie door zelf maximaal te winkelhieren en dit mee te stimuleren.

U vindt alle info over de campagne op winkelhier.be

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer