Uitnodiging slotavond 800 jaar Sint-Niklaas op 2 maart van 19u30 tot 22u in 't Bauhuis

23 februari 2018
Detailhandel Economie Grote ondernemingen Horeca Industrie KMO Landbouw
Stationsstraat 800 jaar
Social media sharing

Tal van ondernemers droegen hun steentje bij om van '800 jaar Sint-Niklaas' een echt feestjaar te maken. De Oh-koekjes werden gelanceerd, het Sint-en Pietproductengamma werd uitgebreid, de 800-jaar-bieren waren een schot in de roos, de Cuvée Sint-Niklaas werd op de markt gebracht door Colruyt, de likeur de Saint-Nicolas kreeg een nieuw jasje, de 9100-truien gingen vlot over de toonbank, de Sint-Nicolaaskerk werd in chocolade opgetrokken, etc. 

Het stadsbestuur wil jullie bedanken voor jullie initiatief, jullie enthousiasme en jullie inzet! Samen met inwoners en verenigingen willen we terugblikken op een geslaagd jubileumjaar. Daarom nodigen we alle ondernemers-ambassadeurs uit om tijdens een sfeervolle avond bij een drankje de fototentoonstelling, de filmvoorstelling en een aantal brochures te ontdekken. Gezellig napraten en nagenieten van het feestjaar hoort er uiteraard ook bij.

De 800x bedankt avond gaat door in het 't Bauhuis op vrijdag 2 maart tussen 19u30 en 22u. Inschrijven kan via communicatie@sint-niklaas.be.

Bijlage - uitnodigingskaart

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer