Uitnodiging participatiemoment 21 en 23 september 2021

7 september 2021
Detailhandel
x
In het kader van de actualisatie van het detailhandel- en horecaplan voor stad Sint-Niklaas organiseren wij op dinsdagavond 21 september en donderdagavond 23 september een participatiemoment.
Social media sharing

In het kader van de actualisatie van het detailhandel- en horecaplan voor stad Sint-Niklaas organiseren wij op dinsdag 21 september 2021 en donderdag 23 september 2021 een participatiemoment. Tijdens dit participatiemoment willen we uw mening horen over ondernemen in Sint-Niklaas.

Het participatiemoment voor ondernemers uit de deelgemeenten vindt plaats op dinsdagavond 21 september. 
Het participatiemoment voor ondernemers uit de stadskern vindt plaats op donderdagavond 23 september. 

In eerste instantie willen wij de economische en ruimtelijke analyse van het detailhandelsplan aan u presenteren. Hoe ziet Sint-Niklaas er economisch uit? Welke concentraties zijn er? Hoe zit het met de detailhandel in de deelgemeenten? Kortom Sint-Niklaas cijfermatig in beeld gebracht.

In tweede instantie willen wij uw feedback op deze analyse. Kloppen onze bevindingen? Welke analyses zijn er nog nodig om een volledig beeld te krijgen? Kortom uw suggesties zijn nodig om het plan verder aan te scherpen.

In derde instantie willen wij ook enkele stellingen voorleggen. Aan de hand van deze stellingen willen wij nieuwe insteken krijgen voor het verdere verloop van het detailhandels- en horecaplan.

We nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Ben u geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Bevestig uw deelname voor 18 september door te mailen naar ella.verelst@sint-niklaas.be

Praktisch

Het participatiemoment voor de zal doorgaan op een nog nader te bepalen locatie:
- voor ondernemers in deelgemeenten: op dinsdag 21 september van 19u30 tot 21u30
- voor ondernemers in de stadskern: op donderdag 23 september van 19u30 tot 21u30 
 

We verwelkomen u graag op deze constructieve avond. U hoeft niks voor te bereiden.

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer