Teken nu in op de groepsaankoop afvalophaling

5 juni 2019
Economie
Afvalophaling
Als ondernemer is een groepsaankoop voor afvalophaling mogelijks interessant voor jou. Hieronder leggen we uit wat de voorwaarden zijn en hoe je kan intekenen.
Social media sharing

Een groepsaankoop: voordelig, frequent en goed voor mobiliteit en milieu

In een vorig nieuwsbericht rond de invoering van DIFTAR werden de opties voor de ondernemers opgelijst. Eén van de opties was je zaak inschrijven op een groepsaankoop. MiWa vergeleek de marktprijzen en sloot een raamovereenkomst af met erkende huisvuilinzamelaars Lammertyn.net voor het ophalen van het Sint-Niklase bedrijfsafval. 

Hierdoor kunnen de Sint-Niklase ondernemers genieten van interessantere prijzen voor afvalophaling. Daarnaast zorgt een groepsaankoop er ook voor dat er minder vuilniswagens door de (winkel)straten of industrieterreinen moeten circuleren. Bovendien zal de frequentie van ophaalmomenten hoogstwaarschijnlijk hoger zijn dan tweewekelijks, omdat er toch verschillende bedrijven zijn bij wie de ophaalnoden hoger liggen. Niets dan voordelen dus!

In bijlage vinden jullie de groepsaankoop-prijzen per containerformaat (240/660/1100 liter) en per ophaalfrequentie. Je vind er ook de brief van MIWA met extra toelichting. 

Intekenen ?

Wens je in te tekenen op de groepsaankoop, neem dan rechtstreeks contact op met de inzamelaar. Zij spreken verder met jou af 

Lammertyn.net

0800 11 398 (gratis)

info@lammertyn.be

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer