Stad Sint-Niklaas zet samen met een netwerk van ondernemers in op jong entrepreneurship!

13 september 2021
Starten
BAAS
De stad krijgt er een nieuwe hippe hotspot voor ondernemers bij. Eén van de ateliers in een oud gerenoveerd fabriekspand in de Lindenstraat (Het Binnenwerk) wordt het decor voor het BAAS-project. Een project dat jongeren tussen 18 en 30 jaar warm wil maken voor ondernemerschap.
Social media sharing

“Deze plek is natuurlijk veel meer dan een kantoor, het wordt een creatieve hub waar jongvolwassenen terecht kunnen voor informatie, inspiratie, uitwisseling & coaching.  “ Voorlopig speelt alles zich nog achter de schermen af, maar op 7 oktober openen we het BAAS-BURO feestelijk met een borrel én infosessie.” Al wie interesse heeft in ondernemen wordt hiervoor hartelijk uitgenodigd.

"BAAS creëert ruimte om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Van stikstof-ijsjes en pure Belgische limonade tot het ontwikkelen van ‘custom-made’ fietsen of het uitbaten van een duik-of yogaclub. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. Na Antwerpen en Leuven investeert nu ook Sint-Niklaas in de groei van zijn jong ondernemerstalent. In alle steden wordt het traject op dezelfde manier opgebouwd: community building, opleidingssessies en coaching. Zo bewaken we de kwaliteit van dit project

Dit najaar focust BAAS zich op nieuwsgierigheid wekken en het creëren van een netwerk. Community-builder Silke Van Cleuvenbergen licht toe:  “Ondernemen doe je niet alleen,  daarom steunt BAAS op partners en andere bestaande ondernemers. Zij brengen hun ervaring en expertise aan.”

De inspirerende startersverhalen van Mos & Mok, Bolt Social Agency, Butzen Velo, Marsjandies & Botanical Stories en het programma ontdek je binnenkort via de website en social media. www.baasbaas.be  Meer info of beeldmateriaal: silke@baasbaas.be

BAAS-BORREL op 7 oktober, 20 uur @ Het Binnenwerk, Lindenstraat 80 - Sint-Niklaas.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer