Stad Sint-Niklaas steunt proactief ondernemers in moeilijkheden

8 januari 2021
Ambulante handel Detailhandel Economie Grote ondernemingen Horeca KMO
Dyzo vzw
Stad Sint-Niklaas wilt meer dan ooit ondernemers ondersteunen. Want ondernemen doe je met vallen en opstaan. Zeker in de huidige tijden is het voor velen niet evident om het hoofd boven water te houden. Daarom gaat de Stad Sint-Niklaas samenwerken met Dyzo vzw.
Social media sharing

Wat is Dyzo vzw?

Dyzo vzw is gespecialiseerd in de begeleiding van zelfstandigen en ondernemingen in moeilijkheden. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpen ondernemers verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Ondernemers kunnen bij Dyzo vzw in alle discretie terecht voor het redden van hun zaak, voor het leefbaar maken van een faillissement en voor ondersteuning na faling.

Zij staan paraat wanneer het vijf vóór twaalf is, maar ook wanneer het vijf na twaalf is. Zij tonen de weg naar praktische oplossingen in moeilijke tijden. Hun advies is belangeloos en op maat van ieders probleem.

Hoe kunnen ze jou helpen?

Ondernemers kunnen gratis en in alle discretie contact opnemen met Dyzo vzw. Samen zoeken zij naar antwoorden op maat van onze lokale ondernemers. Hiervoor werkt Dyzo vzw samen met de stadsdiensten om te kijken welke specifieke stads gebonden mogelijkheden van toepassing zijn. Vragen als ‘Hoe beperk ik mijn schulden, hoe een inkomen vinden, wat mag ik in feite verwachten?’ komen aan bod.

Ondernemers die vanuit Sint-Niklaas beroep doen op deze dienst krijgen bovendien de mogelijkheid om extra opleidingen en seminaries rond ondernemen te volgen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op met Dyzo vzw. Dit kan telefonisch via het gratis telefoon nummer 0800 11106. Elke werkdag bereikbaar van 09u00 tot 12u00 of via deze link. Veelal kunnen vragen telefonisch worden beantwoord. Voor moeilijkere zaken stelt de stad maandelijks een gespreksruimte ter beschikking waar je face-to-face kan praten met de experten van Dyzo vzw.  Momenteel gebeuren deze gesprekken nog via videocall wegens de aanhoudende corona maatregelen.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer