Sengzen | Sengzen-bon vanaf nu beschikbaar

16 december 2022
Detailhandel Economie Horeca
Sengzen | Scannen Sengzen-bon
Sengzen, de digitale stadsmunt van Sint-Niklaas, is vanaf nu ook te verkrijgen als cadeaubon!
Social media sharing

Wat is de Sengzen-bon?

Het Sengzen-verhaal gaat verder. Jouw klanten konden nu al Sengzen sparen bij jou en de andere deelnemende ondernemingen of verdienen wanneer ze zich inzetten voor de stad. Vanaf nu kunnen ze ook Sengzen cadeau krijgen én geven! Het perfecte cadeau tijdens de feestdagen.

De Sengzen-bon is een waardebon, op papier of digitaal in de app, die gebruikt kan worden bij alle ondernemingen die deelnemen aan Sengzen. Particulieren en bedrijven kunnen de Sengzen-bon in enkele eenvoudige stappen aankopen via de website app.sengzen.be. Meer informatie over hoe de Sengzen-bon aangekocht en gebruikt kan worden door jouw klanten vind je op de website ontdeksintniklaas.be.

Opgelet: de Sengzen-bon kan enkel via de website app.sengzen.be aangekocht worden, niet via de Sengzen-app.

Hoe werkt de Sengzen-bon?

Je klant komt langs met een Sengzen-bon, maar is niet zeker hoeveel er (nog) op staat of wil de bon gebruiken om een aankoop te doen. Alle stappen die jij als deelnemende ondernemer moet volgen kan je vinden op de volgende webpagina.

Wat met de KadOh-bon?

Met de lancering van de Sengzen-bon wordt het laatste jaar van de KadOh-bon ingezet. Alle KadOh-bonnen die doorheen 2022 aangekocht zijn, kunnen in 2023 nog ingeruild worden bij de deelnemende handelszaken. Vanaf december 2022 worden er geen KadOh-bonnen meer verkocht.

Doe je nog niet mee met de Sengzen?

Ben je nog niet volledig mee met het Sengzen-verhaal, snuister dan even hier om alles te ontdekken over hoe de Sengzen werken en waarom we deze community in Sint-Niklaas uitbouwen. Ben je helemaal klaar om Sengzen als beloning uit te delen en als betaalmiddel te ontvangen? Registreer je dan zo snel mogelijk!

Bedankt Ziggy voor de Sengzen

Projectcoördinator Ziggy Hempel heeft de Sengzen op twee jaar tijd van een creatief idee tot een digitale munt en cadeaubon omgevormd. Zijn rol binnen dit project is op zijn einde gelopen. Zit je met vragen of problemen rond de Sengzen, dan kan je altijd terecht bij sengzen@sint-niklaas.be.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer