#samenveerkrachtig - Doet jouw zaak weer mee?

9 april 2019
Detailhandel Horeca
GOE
Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke gezondheid, van 1 tem 10 oktober, kan ook jij als ondernemer je steentje bijdragen. Een leuke #samenveerkrachtig quote op je etalage of jouw actie in het GOE?!-boekje dat naar 7.000 jongeren verspreid wordt? Geef jouw engagement door via onderstaande link.
Social media sharing

Vorig jaar lanceerde de werkroep 'Samen Veerkrachtig' de spreukenactie #samenveerkrachtig in het kader van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid (1 tem 10 oktober 2019). Ook dit jaar willen wij op 29 september graag de straat op trekken een krijtstift in de hand en met een hoofd vol inspirerende quotes om zo veel mogelijk etalages te decoreren.

Dit jaar ligt de focus van de 10-daagse op de geestelijke gezondheid van jongeren. Leven in een lichaam en een samenleving die heel snel evolueren is niet altijd even eenvoudig. Om hen daarin te helpen lanceren wij dit jaar het project GOE?!

GOE?! is een interactief boekje waar we jongeren tussen de 14 en 18 jaar mee willen activeren om zelf aan de slag te gaan met hun geestelijke gezondheid. Het boekje zal hen ook de juiste weg helpen vinden naar gepaste hulpverlening wanneer die nodig is. Het boekje zal worden gedrukt voor alle leerlingen van de 2e en 3e graad secundair onderwijs, met een oplage van 7000 exemplaren. 

Het activeren van de jongeren willen we graag samen met u doen. We willen het boekje vullen met relevante info rond geestelijke gezondheid maar vooral ook met leuke acties/kortingen die de lokale handelaars of horeca aanbieden. Een paar voorbeelden ter inspiratie om aan te tonen naar welk type acties we op zoek zijn: 

  • Korting op een  dagboekje/schrift waarin je dingen van je af kunt schrijven
  • Een Kussensloop, slaap T-shirt met 'GOE geslapen!?' voor €… of bij aankoop van €...
  • Een gratis paar leuke kousen bij aankoop vanaf €…
  • Gratis geurkaarsje, bruisbal, geurstaafjes,…bij aankoop vanaf €…
  • Gratis toegang tot een workshop
  • Goed voor een gratis kopje thee, koffie, smoothie, stukje taart,…bij aankoop vanaf €… (Gelieve geen acties te doen rond alcoholische dranken)
  • Gratis pakje koffie/thee om gezellig thuis koffie te drinken, bij aankoop vanaf €...
  • Gratis spelnamiddag, kaartspel,…
  • Gratis proefles Yoga
  • Personal coaching – Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Gratis upgrade/toppings bij een (afhaal)maaltijd, bij aankoop vanaf €...

Hoe meer acties er zijn, hoe groter de kans dat de jongeren iets zullen vinden dat bij hen past en voor hen werkt. Jouw actie in het GOE?!-boekje plaatsen is gratis. 

We zouden het boekje willen lanceren aan het begin van het schooljaar 2019-20 en de acties van de handelaars laten gelden tot het einde van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid, 10 oktober 2019. U mag de actie uiteraard ook langer laten lopen.

Registreren voor een etalagequote of voor een GOE?!-actie kan u via deze link tot en met vrijdag 28 juni 2019.

 

Bij vragen kan u terecht bij Karel De Meyer, coördinator GOE?! via karel.demeyer@sint-niklaas.be of via 03 778 60 08. 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer