R-Oh-de loperweekend op 16 en 17 maart

4 februari 2019
Detailhandel Horeca
Rode Loper
Op 16 en 17 maart vindt het r-Oh-de Loperweekend plaats in de stadskern. Wat staat er op het programma en hoe kan jij deelnemen als handelaar?

Social media sharing

Wat staat er op het programma ?

 

Een modewandeling op zaterdag en zondag. Tijdens het handelaarsoverleg werd beslist om niet voor één grote modeshow te gaan, maar om kleine modeshow/mini-catwalks te organiseren voor de kledingszaken zelf. De zaken die een eigen modeshow/catwalks organiseren zullen opgenomen worden in een mooie brochure van de modewandeling met plaats en tijdstip, zodat klanten van de ene mini-modeshow naar de andere kunnen gaan.

 • PianoFest. De wereldtop aan pianisten te gast in onze stad voor verschillende voorstellingen en masterclasses. 
 • 123Piano.  Ook amateur-pianisten mogen hun kans wagen aan één van de kunstig aangeklede piano’s in het straatbeeld.
 • Ondernemersroadshow op de Grote Markt.  Een mooie installatie op Grote Markt waarin er een 90-tal ondernemersverhalen verteld en afgebeeld worden.
 • Dubbele Oh-punten
 • Eigen acties/extraatjes in de eigen zaak. 

Meer info over het programma kan je vinden via deze link.

Praktische informatie

 

 • We roepen jullie op om met zo veel mogelijk handels- en horecazaken de deuren te openen op zondagnamiddag tussen 14u en 18u.  
 • De Stationsstraat zal autovrij zijn op zaterdag tussen 7u en 19u en op zondag van 12u tot 19u.  De lopers en bloempotten in de straat versperren immers de doorgang. Indien er voldoende zaken geopend zijn, zal er ook in de Nieuwstraat een loper en bloempotten geinstalleerd worden. 
 • Leden van centrummanagement die zich niet in de Stationsstraat of in de Nieuwstraat bevinden, kunnen een stuk loper bestellen om voor hun zaak te leggen. Zie online formulier. Je krijgt een seintje wanneer de loper opgehaald kan worden.
 • Leden van centrummanagement kunnen ondersteuning krijgen bij de organisatie van hun eigen mini-modeshow. Interesse in logistieke ondersteuning (stoelen, tafels, muziekinstallatie,…) of professinele ondersteuning voor de presentatie/muziek/modellen/…  geef dan een seintje via het online formulier en afhankelijk van de interesse kijken we op welke manier we jullie best vooruit kunnen helpen.
 • Wil je graag iets buiten plaatsen tijdens het r-Oh-de Loperweekend? Dat kan, zolang het geen verkoopstand is. Maar wil je een stukje cake laten proeven, een gekke kapper of een draaiorgeltje voor je zaak plaatsen dan mag dat zeker. Geef ons gewoon een seintje via online formulier
 • We zoeken nog hulp om de lopers uit te rollen en op te rollen. Vele handen maken het werk lichter. Graag ook aangeven via het online formulier.
 • Sharing is caring. Hou de facebook pagina van ‘Oh Sint-Niklaas’ in de gaten en deel de event’s en nieuwsbericht.  De flyers en affiches worden binnenkort verdeeld in de handelszaken.

Deelnemen als handelaar?

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer