R-Oh-de loperweekend 2021

9 februari 2021
Detailhandel Economie Horeca
Op zaterdag 13 (10u-18u) en zondag 14 maart (14u-18u) rollen de lokale handelaars in het stadscentrum de rode loper uit voor hun deur. We laten klanten op een gezellige en veilige manier kennis maken met de nieuwe collecties.

Social media sharing

Bestel gratis jouw rode loper en mooi gevulde bloempot

Dit jaar zal er geen grote rode loper in het midden van de Stationsstraat liggen.

We willen wél het hele focusgebied vol leggen met rode lopers. We bieden jullie gratis 10 meter rode loper aan om voor de deur te leggen dit weekend. Normaal is dit betalend maar het is evident dat we de rode loper + bevestigingsmateriaal + mooi gevulde bloempot gratis geven in 2021.

Graag dit formulier invullen hiervoor. Ook aan de horeca die open zijn voor take-away: we bezorgen jullie met plezier een rode loper dit weekend.

Sfeervol weekend

Om extra volk te trekken organiseren we enkele acties dit weekend:

  • Wie voor minstens €50 koopt bij jullie, kan bij ons in het faciliteitenpand (Stationsstr. 11) gratis een hippe paraplu komen afhalen. Meer info volgt later nog.
     
  • Uit al deze personen wordt één winnaar getrokken. Die wint maar liefst één jaar gratis winkelen! Gedurende een jaar lang zal hij/zij elke maand een KadOh bon van €100 krijgen van ons.
  • Heel het weekend dubbele Oh-punten
  • Organiseer zelf gerust ook een extra actie in de winkel!
  • Rode lopers en mooi gevulde bloempotten voor elke winkel/horecazaak
  • Extra muziek/sfeer o.b.v. wat mag.
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer