Plaats jouw event in de kijker met UiT in Vlaanderen

18 februari 2022
Detailhandel Horeca
Plaats jouw event in de UiT-databank
Je organiseert met jouw zaak een super leuk event, maar je wil meer mensen bereiken dan je nu doet. Plaats je event dan op UiT in Vlaanderen! Ontdek hieronder hoe en welke andere voordelen dat met zich meebrengt!
Social media sharing

UiT in Vlaanderen is een website die alle activiteiten en evenementen uit heel Vlaanderen samenbrengt. Zo kunnen bezoekers ontdekken wat er waar te doen valt. Iedereen kan zich gratis registreren en zelf activiteiten van elke soort toevoegen. Het platform dus om meer bereik te creëren en ook klanten van buiten onze stad aan te trekken.

Via onderstaande link kan je je registreren voor de UiT-databank.
Registreren UiT-databank

Bovendien is stad Sint-Niklaas druk in de weer om de laatste hand te leggen aan een koppeling tussen de UiT-databank en onze eigen toeristische website ontdeksintniklaas. Zo zal ook jouw activiteit terug te vinden zijn op onze website. De website UiT in Vlaanderen en de UiT-databank zijn dus al reeds bestaande initiatieven die wij graag op deze manier nog eens extra in de spotlight willen zetten, zeker met de aankomende integratie met ontdeksintniklaas.

Als je zelf een activiteit toevoegt aan de UiT-databank, zorg er dan zeker voor dat:

  • je kwalitatieve en scherpe foto's gebruikt;
  • je labels toevoegt die passen bij jouw activiteit;
  • je zeker duidelijk aangeeft waar jouw activiteit door gaat.

Dit zorgt er algemeen voor dat jouw activiteit meer in het oog zal springen en misschien zelfs de startpagina van ontdeksintniklaas haalt!

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer