Ondernemersbevraging: digitaal loket

29 december 2020
Economie
we need you
De stad werkt volop aan een digitaal ondernemersloket, zodat we onze ondernemers - jullie dus- in de toekomst nóg beter van dienst kunnen zijn.
Omdat we echt willen inspelen op de noden, hebben we jullie input nodig.
Doe daarom mee aan de bevraging en bouw mee aan een loket op jullie maat!
Social media sharing

 

Als stad zetten wij volop in op digitalisering, zowel voor onze burgers als voor onze ondernemers. Er wordt daarom gewerkt aan een digitaal ondernemersloket, waar ondernemers zich kunnen aanmelden, hun contactgegevens kunnen updaten, digitaal vergunningen en andere producten kunnen aanvragen en deze aanvragen ook eenvoudig kunnen opvolgen. Op die manier willen we jullie nóg beter van dienst zijn.

Vandaag zetten we een volgende stap in de ontwikkeling van het digitaal ondernemersloket en hiervoor hebben we jullie nodig!
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande bevraging invullen. In 15 minuutjes tijd kan je voor ons een wereld van verschil maken. Bovendien maak je kans op een leuke prijs!

Jullie waardevolle inbreng wordt gebruikt om een loket te creëren op maat van ondernemers, jullie dus. Alvast bedankt om mee te bouwen aan het digitaal ondernemersloket van morgen.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer