Ondernemend | Zomerterras vooraan de Cipierskelder

20 maart 2023
Horeca
Terraszone Cipierskelder
Ben je een horeca-uitbater rond de Grote Markt en kan je een extra terraszone gebruiken? De terraszone voor de Cipierskelder kan aangevraagd worden als uitgebreide terraszone.
Social media sharing

Op maandag 13 maart heeft het college van burgemeester en schepenen besloten dat de terraszone voor de Cipierskelder kan benut worden als uitgebreide terraszone. Horecazaken gelegen rond de Grote Markt kunnen een aanvraag indienen voor een uitgebreid terras. Dit kan gaan van één horecazaak die de volledige ruimte inneemt tot meerdere horecazaken die de ruimte samen benutten / verdelen.

Horecazaken

De uitbreiding van de zomerterrassen loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2023. Wacht niet langer en vraag je extra uitgebreide terraszone voor de Cipierskelder aan. Dit kan je eenvoudig doen door een aanvraag voor uitgebreide terraszone in te dienen. Vermeld hier duidelijk bij dat je de terraszone voor de Cipierskelder in beslag wil nemen.

AANVRAAG AFGELOPEN

Foodtrucks

Heb je geen vaste horecazaak maar een foodtruck? Dan kan ook jij aanvragen om deze terraszone te gebruiken. Zo kan je met jouw foodtruck (een deel van) de ruimte (tijdens evenementen) innemen. Stuur bij interesse jouw aanvraag naar economie@sint-niklaas.be.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer