Ondernemend | Bancontact CASH-punten

7 september 2023
Detailhandel Horeca
Ondernemend | Bancontact CASH-punten
De vier grootbanken (Belfius, BNP Paribas Forits, KBC en ING) lanceren een nieuw netwerk van neutrale geldautomaten waarmee ze beter willen inspelen op de huidige cashbehoeften van de consumenten.
Social media sharing

Deze CASH-punten, zonder banklogo en herkenbaar aan de logo's 'CASH' en 'Bancontact' worden evenwichtig verspreid en geplaatst waar burgers effectief op zoek gaan naar contant geld. Deze nieuwe punten zullen uiteindelijk de geldautomaten van de vier grootbanken vervangen.

Eind juni is er een derde CASH-punt geopend in Sint-Niklaas, dit keer in de Stationsstraat 60B. Het gaat om een binnenruimte die plaats biedt aan drie geldautomaten waar elke kaarthouder, ongeacht zijn bank, geld kan afhalen en zijn pincode kan veranderen. De klanten van de vier grootbanken kunnen er ook hun saldo opvragen en geld storten.

De opening van deze nieuwe locatie zal na enige tijd gevolgd worden door de verwijdering van de bestaande geldautomaten van de vier grootbanken. De banken zullen hun klanten tijdig op de hoogte brengen, zodat zij kunnen wennen aan de verandering en de nieuwe locatie kunnen ontdekken.

Lees meer over de Bancontact CASH-punten in de folder als bijlage.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer