Nieuwe adviseur detailhandel op komst

16 oktober 2020
Detailhandel
Stationsstraat
Vanaf 26 oktober start Ella Verelst als nieuwe adviseur detailhandel. Zij zal het aanspreekpunt worden voor detailhandelaars in het centrum en de deelgemeenten.
Social media sharing

Voormalig centrummanager Nele De Klerck is sinds 1 september beleidsadviseur stadspromotie. Vanaf 26 oktober neemt Ella Verelst haar rol over. Met de komst van Ella wordt ook de werking van het team economie geoptimaliseerd. Ella zal tewerkgesteld worden bij de stad als adviseur detailhandel. Ze wordt vanuit de stad ingezet ter ondersteuning van de vzw centrummanagement om de kernversterkende acties en projecten in goede banen te leiden.

Ella behaalde haar master in communicatiewetenschappen in 2015 en werkte nadien onder andere bij Lidl België, Mediahuis en research consultant Profacts. Ella is geboren en getogen in Sint-Niklaas en woont hier ook. Ella nam deel aan de selecties voor beleidsadviseur stadspromotie en slaagde als tweede. Haar gedrevenheid, hands-on mentaliteit en communicatieskills zullen ook in de functie als adviseur detailhandel goed van pas komen. Ella heeft ervaring met projectmanagement en marktonderzoek en weet de helikopterview goed te bewaren. Haar frisse kijk op lokale economie en centrummanagement is van harte welkom.

Ella start in de rol van adviseur detailhandel op 26 oktober. Nu het detailhandelsplan van maart 2017 grotendeels uitgevoerd is, zal ze, in samenwerking met tal van stakeholders, een nieuw plan vorm geven en uitwerken. Ella zal werken vanuit de filosofie van de bedrijvige kern, waarbinnen een mix van functies, onder andere ook horeca en dienstverlening, een plaats krijgen in de stadskern. Ella zal dus niet alleen aanspreekpunt zijn voor detailhandelaars in de stadskern, maar ook voor ander functies. Omdat kernversterking niet op zichzelf staat, wordt ook de visie rond baanwinkels, buurtwinkels, deelgemeenten en hun handelskernen meegenomen. Ook hier gaat Ella een actieve een rol in opnemen. 

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer