MOOOV filmpakketten voor verenigingen en bedrijven

23 maart 2018
Economie Grote ondernemingen Industrie KMO
Moov
Social media sharing

Voor de zesde keer op rij strijkt een regionale editie van het MOOOV filmfestival neer in Sint-Niklaas. Dit jaar vindt het festival voor wereldcinema plaats van 20 april tot en met 29 april 2018. De films van MOOOV nodigen de kijkers uit om andere culturen te leren kennen en begrip op te brengen voor onderwerpen die soms ver van hun bed lijken te liggen. Zo draagt het filmfestival bij tot de bewustmaking voor mondiale problemen. MOOOV wil kijkers wakker schudden, raken en zelfs een moment ontredderen.

Net als in 2017 biedt MOOOV Sint-Niklaas ook in 2018 pakketten voor verenigingen, bedrijven en andere geïnteresseerde groepen. Die pakketten bevatten 20 filmtickets voor dezelfde film en een fairtradegoodiebag per persoon. Binnen het pakket zit ook een extra som vervat die rechtstreeks wordt besteed aan tickets voor vluchtelingen. We gaan daarvoor een samenwerking aan met het Rode Kruis Opvangcentrum. Voor een MOOOV pakket betaalt u 300 EUR.

Bent u als vereniging, bedrijf, kleine kmo of binnen een ander groepsverband geïnteresseerd in zo’n MOOOV pakket? Stuur een mailtje naar internationalesamenwerking@sint-niklaas.be voor 17 april. Wil je meer tickets? Andere formules zijn uiteraard ook mogelijk.

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer