Marc Sleen | 100 jaar & Nero 75 jaar

30 december 2022
Detailhandel Economie Horeca
Marc Sleen
2022 is een Marc Sleenjaar. Sleen werd 100 jaar geleden geboren en Nero zag 75 jaar geleden het levenslicht. Dat moet herdacht én gevierd worden!
Social media sharing

Van Euromarkt tot Nieuwjaarsreceptie

Van 4 juni tot begin januari verschijnen Sleen en Nero in het straatbeeld via (heras-)banners, kartonnen en houten figuren. Vooral tijdens evenementen zullen Nero en co een aparte plaats in het Sint-Niklase straatbeeld innemen. Tijdens de Euromarkt krijgen de aanwezige wafelkramen een sleeniaans accent en ook in de toeristische promostands zal Nero aanwezig zijn. De stad zal tijdens enkele recepties ook het befaamde en vooral lekkere Nerobier schenken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van begin januari is het uitkijken naar een “grote wafelbak” om het Sleenjaar 2022 uit te zwaaien.

Geïnspireerd door Sleen

Heb je altijd graag de Nero strips gelezen? Ben je geïnspireerd door Marc Sleen? En wil je graag een Nero-actie uitwerken in jouw zaak of samen met collega ondernemers? Aarzel dan niet en laat je creativiteit de vrije loop: een zoektocht naar Nero in de etalages, Nero-pralines of -gebakjes, ...

Neem gerust contact op met economie@sint-niklaas.be voor het verkrijgen van de officiële Nero-tekeningen.

 

Zaterdag 4 juni t.e.m. vrijdag 30 december | Locatie: Sint-Niklaas & deelgemeentes
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer