Lokale lingeriezaken slaan de handen in elkaar

4 november 2019
Detailhandel
Lingerie
Vier lokale lingeriezaken uit Sint-Niklaas slaan de handen in elkaar met de actie 'Vrouwen ondersteunen vrouwen'. Daarbij zamelen ze de hele maand november oude, maar nog bruikbare beha's in die via de Oxfam winkels verdeeld worden onder dames voor wie nieuw ondergoed te duur is.
Social media sharing

In heel Vlaanderen zetten maar liefst 72 lingeriewinkels hun schouders onder de actie 'Vrouwen ondersteunen Vrouwen', samen met Oxfam. Vier lokale lingeriezaken uit Sint-Niklaas slaan de handen in elkaar en doen ook mee! Dewael textiel, Lingerie Femina, Lingerie Zita en Lingerie Potiau zamelen de hele maand november oude, maar nog bruikbare beha's in. Voor elke beha die in november wordt ingeleverd, krijgt de klant een bon van 10 euro die in november kan besteed worden bij de volgende aankoop. De ingezamelde beha's worden aan de Belgische Oxfam-winkels geschonken, waar ze aan een zeer lage prijs worden verkocht. De opbrengst gaat integraal naar Oxfam projecten. 

"We zetten ons in Sint-Niklaas samen achter deze actie. We willen elkaar versterken en het lokaal winkelen bevorderen. Samen staan we sterker" , aldus de zaakvoerders.  

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer