Lokaal samenwerken loont

25 juni 2021
Grote ondernemingen Industrie
Joris Thijs
Eén van de pijlers uit de Ruimtelijke Economische Studie zijn sterke bedrijventerreinen. BePaSin vzw staat voor onderlinge samenwerking tussen ondernemers uit Sint- Niklaas: uitwisselen van netwerken, informatie delen, van elkaar leren zowel op sociaal als economisch vlak.
Social media sharing

BePaSin vzw, afkorting voor Bedrijven-parken Sint-Niklaas, staat voor onderlinge samenwerking tussen ondernemers uit Sint-Niklaas: uitwisselen van netwerken, informatie delen, van elkaar leren zowel op sociaal als economisch vlak. Verder wil BePaSin een aanspreekpunt zijn voor het stedelijk beleid en ondernemers in onze stad. BePaSin is een organisatie waar lokale bedrijfsleiders op vrijwillige basis hun schouders onder zetten.

“ Het afgelopen jaar werkten we, samen met de stad en meer dan 80 leden aan projecten rond duurzame mobiliteit, veiligheid, infrastructuur, …”, aldus Joris Thijs, voorzitter van BePaSin.“We werken bijvoorbeeld ook samen om voldoende stageplaatsen aan te bieden voor Sint-Niklase studenten. Ook ruimtelijke aspecten zoals de reconversie van het Industriepark-Noord worden in de diepte besproken en afgetoetst met het werkveld. Er is nog heel wat werk aan de winkel, maar het is alvast een aangename manier om zo met verschillende stakeholders samen aan die gedroomde stad van morgen te bouwen.”

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer