Lid worden van centrummanagement in 2019?

4 februari 2019
Detailhandel Economie Horeca
Perron
Het centrummanagement is een ledenorganisatie van handelaars, horecauitbaters en dienstverleners uit de stadskern. Lidmaatschap is vrijblijvend, maar biedt je tal van voordelen. Ontdek ze hieronder en verneem hoe je lid kan worden, want samen staan we sterker!
Social media sharing

De vzw Centrummanagement Sint-Niklaas is een ledenorganisatie van handelaars, dienstverleners en horeca-uitbaters in de stadskern. Naast een aantal diensten die de vzw opzet voor alle ondernemers (handelaarsoverleg, netwerkactiviteiten, winkelevenementen, bezoekersfaciliteiten, starterbegeleiding, Oh communicatie, etc...) bieden we onze leden een aantal extra financiële en praktische voordelen.

Samen werk maken van een aangename en levendige stadskern waar iedereen graag komt winkelen, beleven en vertoeven? Aarzel niet en ontdek snel onze voordelen via bijgaande folder.

Ook interesse om lid te worden? Lidmaatschap bedraagt 181,50 EUR (150 EUR + 21% BTW per jaar). U kan het bedrag overschrijven op rekening van de vzw Centrummanagement IBAN BE62 2930 3568 6961 met vermelding: ‘Lidgeld 2019 + naam en ondernemingsnummer van de zaak.

Bent u al lid? Overtuig dan een collega die nog geen lid is om ook toe te treden. Hoe meer leden, hoe sterker we staan!

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer