Lente Event 2023 | Wij zoeken jou(w ideeën)!

14 december 2022
Detailhandel Horeca
Lente Event 2023
Midden maart vindt sinds enkele jaren het R-Oh-de Loperweekend plaats. Graag willen we dit lente event een frisse wind geven. Denk jij met ons mee?
Social media sharing

In het beleidskader dat werd gemaakt en goedgekeurd door de Gemeenteraad, werd meegenomen dat het voorjaarsevenement wordt georganiseerd voor en (vooral) door ondernemers, met faciliterende steun van de stad. Er kan beroep gedaan worden op een zeer mooie financiële ondersteuning vanuit de stad, meer daarover tijdens de brainstorm.

Graag roepen we alle enthousiaste en geëngageerde ondernemers op om woensdag 14 december om 8u30 samen te komen om te bepalen wat hét lente evenement voor 2023 zal worden. Het kan een groots evenement zoals de modeshow zijn, maar er kunnen evengoed meerdere kleinere initiatieven tijdens één weekend doorgaan.

De eerste week na de kerstvakantie wordt het Oh-magazine en de middenstraatvlaggen gedrukt. Tegen dan moeten we dus een zeer duidelijk concept voor ogen hebben, zodat de communicatiekanalen van de stad volop ingezet kunnen worden.

Heb jij een geweldig idee voor een lente event? Of kriebelt het om de handen uit de mouwen te steken en onze stad open te laten bloeien tijdens de lente? Schrijf je dan snel in voor de brainstorm!

INSCHRIJVEN AFGESLOTEN

Ken je nog andere enthousiaste en geëngageerde ondernemers die hieraan willen deelnemen? Breng hen op de hoogte. Samen maken we er iets moois van.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer