Kunst in de stad zoekt sponsors

13 augustus 2019
Detailhandel Horeca
Kunst in de stad
Kunst in de stad zoekt financiële middelen. Ligt kunst in de stad jou na aan het hart en wens je zichtbaar te zijn met jouw zaak in hun brochure? Alle info hieronder.
Social media sharing

Kunst in de stad is een vzw die het  stadsbeeld wil verfraaien door het openbaar kunstbezit uit te breiden. Als u door de stad wandelt, merkt u dat Sint-Niklaas tal van prachtige beeldhouwwerken huisvest. Binnenkort stelt de vzw een nieuw beeldhouwwerk voor aan het publiek, naar jaarlijkse traditie gecombineerd met een ander cultureel evenement. Dit jaar opteert Kunst in de stad voor een samenwerking met Company des Coryphées - Stichting Klassieke dans, die op 14 oktober een balletgala inplannen met Alan Weiss aan de piano. 

Voor deze bijzondere avond en om de algemene werking van 'Kunst in de stad' te kunnen garanderen, is de vzw op zoek naar financiële steun. Ligt kunst in het straatbeeld u na aan het hart en wenst u zichtbaar te zijn met uw zaak in de brochure die uitgedeeld wordt aan alle aanwezigen van het balletgala ? Dan kan u de organisatie ondersteunen vanaf €75 door onderstaande formulieren vóór 10 september ingevuld terugsturen naar info@kunst-in-de-stad.be . 

Kunst in de stad dankt u bij voorbaat! 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer