Kosteloos de kad-Oh-bon innen tot eind 2020

18 juni 2020
Detailhandel Horeca
KAdohbon
De stad investeert EUR 25.000 rechtstreeks in de lokale economie, door Oh-punten te laten omruilen in kad-Oh-bonnen. Wil jij tot eind 2020 kosteloos de kad-Oh-bon aanvaarden in jouw winkel?
Social media sharing

Een groot aantal Sint-Niklase handelaars geven Oh-punten bij een aankoop. De klant kan deze punten inruilen voor allerlei stadsvoordelen, waaronder parkeertickets, siniscooptickets, museumtickets, theaterbons, zwembadbeurten, etc.  Om de lokale economie in deze coronacrisis te ondersteunen biedt het stadsbestuur nu de mogelijkheid om 100 gespaarde Oh-punten in te ruilen tegen een kad-Oh-bon van 10 EUR. De Oh-punten zijn voortaan dus écht geld waard.

Vandaag kan de klant al bij een 100-tal handels- en horecazaken terecht met de kad-Oh-bon, maar dat worden er de komende weken zeker nog meer. Een handelaar die intekent op het kad-Oh-bonsysteem betaalt hier normaal 15 EUR per maand voor. Tot eind 2020 kunnen Sint-Niklase handelaars echter kosteloos een tijdelijke login verkrijgen voor de kad-Oh-bon- applicatie. Handelaars kunnen die login sinds vorige week online aanvragen via een handig webformulier. Het geld van de kad-Oh-bons wordt uiterlijk binnen de twee weken op de rekening gestort.

De stad trekt voor dit relance-initiatief 25.000 EUR uit. Dat wil zeggen dat het aantal kad-Oh-bonnen gelimiteerd is. De actie loopt dus zo lang de voorraad strekt. Oh-punten inruilen voor een kad-Oh-bon kan enkel in Stationsstraat 11 en vanaf woensdag 24 juni. Het inruilpunt is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

Reguliere kad-Oh-bonnen zijn 1 jaar geldig en op vraag verlengbaar. De kad-Oh-bonnen die in het kader van deze post-corona-actie worden verspreid zijn geldig tot eind 2020 en niet verlengbaar. Hiermee wil de stad consumenten aansporen om de lokale handel op korte termijn te steunen.

Meer info over de actie, de Oh-kaart en de kad-Oh-bon via www.ontdeksintniklaas.be/winkelen.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer