Jouw klanten nu ook gratis naar de film dankzij hun Oh-kaart!

31 mei 2018
Detailhandel Horeca
Oh kaart
1 jaar na de lancering van de Oh-kaart scanden bijna 34.000 unieke gebruikers hun Oh-kaart maar liefst 238.000 keer. Bijna 500.000 Oh-punten werden uitgedeeld. Wie vandaag 40 Oh-punten op z'n kaart heeft, kan gratis naar de film. Ook de andere voordelen kunnen vanaf nu nog sneller ingeruild worden
Social media sharing

Vorig jaar lanceerden de stad Sint-Niklaas, centrummanagement en Joyn de Oh-kaart, een overkoepelend getrouwheidssysteem om trouw koopgedrag bij lokale handel en horeca aan te moedigen. Sindsdien werd de Oh-kaart door bijna 34.000 unieke gebruikers meer dan 238.000 keer gescand en werden er in totaal bijna 500.000 Oh-punten uitgereikt bij meer dan 100 deelnemende handelaars. Maandelijks wil dit zeggen dat er zo een 8.000 gebruikers hun Oh-kaart samen gemiddeld 16.000 keer scannen. De maand december was met 25.000 scans de topmaand voor Sint-Niklaas. Bij groeten- en fruitwinkels en slagers wordt er het vaakst gescand, maar het zijn de horecazaken die het meest aantal punten hebben uitgereikt het afgelopen jaar. 

De gespaarde Oh-punten konden gebruikers tot nu toe omruilen in parkeertijd, theaterbons, museumtickets, zwembadtickets, voetbaltickets of andere tijdelijke voordelen (ijspistes, sinterklaasCD,…). We zien dat parkeertickets het meest worden omgeruild. Er werden maar liefst 765 gratis parkeertickets voor de parking Grote Markt of Stationsstraat uitgedeeld via de Oh-kaart. Het aantal ingeruilde museumtickets, zwembadtickets en theatertickets bleef tot hier toe heel beperkt.

En we maken sparen met de Oh-kaart nog aantrekkelijker. Vanaf 1 juni kunnen de Oh-punten ook ingeruild worden voor Siniscoop tickets. Wie lokaal koopt of verbruikt, kan dus voortaan gratis naar de film. Omgekeerd krijgen Siniscoop bezoekers ook Oh-punten bij een bioscoopbezoek.

Om klanten nog sneller te kunnen laten genieten van de voordelen van de Oh-kaart wordt het aantal punten per voordeel sterk verlaagd. Hieronder vinden jullie een overzicht van de voordelen en het respectievelijke Oh-puntenaantal :

  • Parkeerticket Grote Markt / Stationsstraat                5 Oh-punten ipv 10
  • Theaterbon                                                                30 Oh-punten ipv 50  
  • Zwembadbeurt                                                          20 Oh-punten ipv 30
  • Zwembad 10-beurtenkaart                                        150 Oh-punten ipv 250
  • Museumabonnement                                                 150 Oh-punten ipv 250
  • Museum gezinsabonnement                                     250 Oh-punten ipv 350
  • Voetbalticket SK Sint-Niklaas                                    70 Oh-punten ipv 100
  • Dinner op SK Sint-Niklaas                                         40 Oh-punten ipv 70
  • Siniscoopticket                                                          NIEUW! 40 Oh-punten           

De afgelopen weken kwamen er naast Siniscoop nog een aantal nieuwe spaarpunten bij. Wie bijvoorbeeld naar de Bib gaat, krijgt  voortaan ook 1 Oh-punt per bezoek. Carrefour H.Heymanplein en binnenkort ook August De Boeckstraat belonen hun klanten ook met Oh-punten. Ontdek alle deelnemende handelaars via https://www.ontdeksintniklaas.be/nl/winkelen/lokaal-winkelen-beloond-de-oh-kaart.

De komende maanden blijven we de Oh-kaartvoordelen verder uitbreiden. Er zit onder meer een oplossing aan te komen om straat- en pleinparkeren ook gratis te kunnen aanbieden via de Oh-kaart. Meer nieuws volgt snel.

Interesse om mee te doen?  Als handels- of horecazaak betaal je €15 per maand aan Joyn. Contacteer Joyn rechtstreeks via sintniklaas@joyn.be . Leden van de vzw centrummanagement krijgen de eerste 6 maanden van hun abonnement voor 50% terug betaald. De stadsvoordelen worden gefinancierd door de stad en de vzw centrummanagement. 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer