Inschrijvingen kerstmarkt 2019

6 augustus 2019
Detailhandel Horeca
KM
Op 13-14-15 december is er kerstmarkt op de Grote Markt. Wenst u een verkoop-of horecastand op de kerstmarkt? Schrijf je dan online in vóór 7 oktober. Lees zeker de afsprakennota na. Leden van centrummanagement krijgen EUR 100 korting op het standgeld.
Social media sharing

Kerstmarkt op de Grote Markt

Op 13-14-15 december is er kerstmarkt op de Grote Markt. De kerstmarkt op de Grote Markt van Sint-Niklaas telt maar liefst 60 kerstchalets. Deze chalets staan opgesteld rond een unieke overkapping waar tal van animaties plaatsvinden. Met de ijspiste, de kermis en de winkelstraat nabij is er steeds een divers publiek aanwezig. De kerstmarkt is geopend:

  •  Vrijdag 13 december van 18 uur tot 22 uur. 
       Drank- en eetstanden blijven open tot middernacht
  •  Zaterdag 14 december van 13 uur tot 22 uur.
       Drank- en eetstanden blijven open tot middernacht.
  •  Zondag 15 december van 13 uur tot 19 uur.

Belangrijk! Gelieve eerst de afsprakennota door te nemen alvorens u in te schrijven. Zo bent u van alle belangrijke informatie op de hoogte.

U kan zich online inschrijven of aan het loket van team evenementen.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met het team evenementen van de stad Sint-Niklaas via kerstmarkt@sint-niklaas.be of op 03/778.34.84.

(Sous)chefs @ kerstmarkt

Het stadsbestuur wenst de restauranthouders uit groot Sint-Niklaas de kans te geven om hun zaak te promoten op de kerstmarkt. De stad promoot het initiatief en stelt de verkoopruimte gratis ter beschikking. In de ruimte zullen een aantal basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals koeling, inductievuur, eventueel een oven,..

Elke dag (vrij-zat-zond) krijgt een ander restaurant de mogelijkheid om hun zaak te promoten. Bij voorkeur wordt er samengewerkt zodat we twee zaken per avond kunnen promoten. Het idee is om fingerfood/hapjes aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Interesse of vragen via Kerstmarkt@sint-niklaas.be. We ronden dit graag af tegen 15 september 2019. Zodoende de promotie goed te kunnen voorbereiden.

 

Chalets in de stad

Het stadsbestuur wenst nieuwe en bestaande initiatieven logistiek te ondersteunen in het kernwinkelgebied van de stad Sint-Niklaas door mooi afgewerkte afsluitbare mini-kerstchalets aan te bieden. Deze zijn 2,25m x 2,25m en kunnen enkele keren verplaatst worden van locatie in functie van de bezetting. Deze zullen beschikbaar zijn in de periode van 13 december 2019 tot 13 januari 2020.

Alle voorstellen dienen voor 15 september per mail verzonden worden naar kerstmarkt@sint-niklaas.be waarna het gebruik wordt voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen. De activiteit moet een meerwaarde betekenen voor Sint-Niklaas wintert.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer