Inschrijving Muziekkroegentocht 20 maart 2020

18 december 2019
Horeca
Muziekkroegentocht
Op 20 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse Muziekkroegentocht. Het evenement zorgt al 26 jaar voor ambiance in de Sinnekloase horecazaken en dat zal in 2020 niet anders zijn.
Social media sharing

Dit jaar sleutelen we een klein beetje aan het concept. In plaats van alle optredens in 3 blokken te proberen steken, kan je een start uur uitkiezen van 18u tot 23u. Alle concerten zouden moeten aanvangen bij de start van het uur (dus bv. om 18u, niet om 18u30). Als iedereen de door hem/haar opgegeven timing respecteert, dan zijn ook de bezoekers extra tevreden.

Voor de concerten vragen we een collectieve afwijking op de geluidsnorm aan. Dit wil zeggen dat je tot 95dB zal mogen gaan in plaats van tot de standaard 85dB. Wil je hiervan gebruik maken, lees dan even de informatie in bijlage door en bezorg ons het ingevulde aanvraagformulier.
Tip: je kan het meteen mee uploaden bij je inschrijving!

Doe jij graag mee met jouw zaak?
Schrijf je dan vóór 19 januari in via onderstaande link.
Ook als je nog geen band hebt, kan je je inschrijven. Indien je dat wenst kunnen we je helpen zoeken.

Leden van het Centrummanagement vzw krijgen bij deelname aan de Muziekkroegentocht een tussenkomst van 300 EUR. Hiervoor dienen zij zelf een factuur op te maken. Meer info hierover ontvang je in de bevestigingsmail na inschrijving.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar hannah.coene@sint-niklaas.be.

 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer