Het circulatieplan van dichtbij bekeken: handelaarsoverleg op 25 september

8 augustus 2019
Detailhandel Economie Horeca Mobiliteit
wijkcirculatie
Van Sint-Niklaas een aangename stad maken om te wonen, te werken, te winkelen, te beleven, te genieten. Daar streven we naar op verschillende manieren, zowel met de stad als via centrummanagement.
Social media sharing

Op het vlak van mobiliteit willen we inzetten op verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid, zeker in de winkelwandellus. Comfortabele voetpaden, veilig fietsen of bereikbare parkings in de stadskern kunnen we enkel garanderen als we ook de nodige circulatiemaatregelen nemen op korte, middellange en lange termijn. Heb je de infosessies over het circulatieplan van vorig jaar gemist? Of was je wel aanwezig, maar wil je weten waar we nu staan en hoe het nu verder gaat? Zit je met bezorgdheden omtrent de impact op handel en horeca? Op woensdag 25 september zetten we het onderwerp ‘circulatieplan’ op de agenda van het handelaarsoverleg.

Het overleg start om 8u30 in de Vredeszaal tot maximum 10u. De mobiliteitsambtenaar, de schepen van mobiliteit, Carl Hanssens en schepen van economie Ine Somers zullen ook aanwezig zijn.

Graag een seintje bij aanwezigheid via centrummanagement@sint-niklaas.be ten laatste op 23 september.

Alle info over het wijkcirculatieplan vind je hier terug.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer