Gezocht: Jong Keukengeweld

9 april 2019
Horeca
Jong Keukengeweld
Toerisme Vlaanderen, Horeca Vlaanderen, de kunststeden en de provinciale toeristische diensten zoeken samen vers vlees voor het Jong Keukengeweld collectief. Jonge chefs die op 1 oktober 2019 niet ouder zijn dan 35 jaar, kunnen zich tot en met 20 april kandidaat stellen.
Social media sharing

Alle kandidaten krijgen anoniem bezoek van de vakjury die hun culinaire prestaties beoordeelt. In de zomer krijgen de kandidaten te horen of ze worden opgenomen in het Jong Keukengeweld-collectief. De nieuwe selectie wordt op 9 september 2019 voorgesteld aan het grote publiek.

De chefs krijgen nationale promotie via pers en de kanalen van Jong Keukengeweld. Ze maken deel uit van een collectief dat rechtstreeks met elkaar in contact staat en meermaals per jaar samen komt om te koken. De chefs zetten Vlaanderen mee op de culinaire wereldkaart door internationale culinaire missies. En als dat nog niet genoeg is, vindt twee keer per jaar de jongerenactie plaats waarmee jongeren van 18 tot en met 30 jaar aan een zeer aantrekkelijk tarief genieten van een driegangenmenu.

Ben jij (of ken jij) de kandidaat die ze zoeken?
Schrijf je dan voor 20 april in!

Info & inschrijvingen

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer