Een standplaats in de Stationsstraat tijdens de Terrasjesdagen?

8 mei 2019
Detailhandel Horeca
Terrasjesdagen
Het laatste weekend van juni organiseren de lokale handelaars en centrummanagement een winkelweekend tijdens de Terrasjesdagen. Dit jaar gaan ze voor een zomerbraderij. We hebben nog 13 standen beschikbaar. Heb jij zin om jouw producten of diensten aan te bieden in de Stationsstraat?
Social media sharing

Een standplaats in de Stationsstraat tijdens de Terrasjesdagen?

Het laatste weekend van juni reserveert stad Sint-Niklaas naar goede gewoonte voor de Terrasjesdagen. Met de terrasjesdagen op 28, 29 en 30 juni geven we de aftrap van de ‘Sint-Niklaas zomert’ campagne, die ook dit jaar weer tal van verrassende zomeractiviteiten in petto heeft. Naast de beachvolleybal Happening en het Foodtruck Festival Kantien Royal op de Grote Markt organiseren we ook een winkelweekend, met zondagsopening op 30 juni tussen 14u en 18u.

Tijdens het afgelopen handelaarsoverleg werd het concept van ‘zomerbraderij’ geopperd. Heel wat handels- en horecazaken zullen op zaterdag en zondag buiten voor hun zaak een stand plaatsen. Dit kan een verkoopstand zijn, een proevertjesstand, een originele activiteit, etc. Aangezien er een aantal leegstaande panden zijn in de Stationsstraat kunnen we een aantal standplaatsen vullen met Sint-Niklase ondernemers die niet in de Stationsstraat gevestigd zijn. Heb jij zin om jouw producten of diensten aan te bieden in de Stationsstraat tijdens de terrasjesdagen? Stel je dan kandidaat vóór 20 mei. Er zijn 13 plaatsen beschikbaar (zie bijlage). Deelnemen kan alleen indien je zowel zaterdag als zondag aanwezig kan zijn. Standgeld voor het hele weekend bedraagt €250 incl BTW en zal jullie vooraf via centrummanagement gefactureerd worden.

Centrummanagement voorziet een huurparasol en huurtafel. Alle standen zullen dezelfde parasol en tafel hebben. Eigen parasols zijn niet toegelaten. Foodtrucks in onderling overleg.

Tegen eind mei zal u nieuws ontvangen of uw kandidatuur al dan niet weerhouden werd. Bij meer kandidaturen dan standplaatsen zal er gekozen worden in functie van complementariteit van het aanbod.

INTERESSE?

  • Stel je kandidaat voor 20 mei door te mailen naar centrummanagement@sint-niklaas.be
  • Stuur alle gegevens van je zaak door : naam van de zaak, adres, contact persoon, contant email, contact telefoon en BTW nummer.
  • Wij contacteren je voor eind mei terug om je te laten weten of er al dan niet een standplaats wordt toegewezen. 

 

Contact : centrummanagement@sint-niklaas.be ; +32 3 778 81 31 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer