Doe mee aan het 'Warmste Weekend' in 't Bauhuis

4 november 2019
Economie
RowForLife
Op 13-14-15 december stelt de stad 't Bauhuis ter beschikking van ondernemingen of verenigingen die een actie willen organiseren voor de Warmste Week. Met 'Row for Life' en een winterbbq op zaterdag loont een bezoekje alvast de moeite, maar mogelijks maakt jouw initiatief het weekend nóg warmer?
Social media sharing

Op 14 december organiseert Crossfit Gym Sint-Niklaas voor het derde jaar op rij een ‘Row for life’. Gezien de grote opkomst de afgelopen 2 jaar verhuist het evenement naar ’t Bauhuis. Tijdens recente overlegmomenten met ondernemers bleek dat Sint-NIklase ondernemingen vragende partij zijn om gezamenlijk een aantal ‘Warmste Week’-initiatieven op punt te zetten.

Daarom stelt de stad tijdens het weekend van 13-14-15 december het hele Bauhuis ter beschikking van ondernemingen, verenigingen en/of sportclubs die een actie willen organiseren in het kader van de Warmste Week. Zo wordt het 13-14-15 december in Sint-Niklaas het ‘Warmste Weekend’. De bedrijven of verenigingen kiezen zelf hun eigen ‘goede doel’.

Op zaterdagavond is er sowieso al een winterbarbecue gepland, georganiseerd door Crossfit Gym Sint-Niklaas. Goesting om ‘t  Bauhuis nóg warmer te maken? Stuur jouw initiatief naar lies.vanpoucke@sint-niklaas.be vóór 15 november. In functie van het aantal inzendingen en de beschikbare plaats worden de plaatsen toegekend.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer