Coronacoaching voor jouw bedrijf

1 december 2020
Grote ondernemingen Industrie KMO
regels
Vind je het ingewikkeld om je personeel uit te leggen wat de testing, contactopsporing en quarantaine inhouden? Wil je hen een heldere duiding geven over het waarom van de coronamaatregelen? Of probeer je je personeel te motiveren om de maatregelen vol te houden en kan je hierbij hulp gebruiken?
Social media sharing

De field agents van het Agentschap Zorg en Gezondheid vervullen twee belangrijke coronataken: individuele contacttracing en coronacoaching in groep. De eerste taak is het best gekend bij het grote publiek en verloopt via huisbezoeken. Bedrijven kunnen echter ook een field agent inschakelen om de coronamaatregelen beter te implementeren bij het personeel. 

Coronacoaching

Ondernemingen kunnen gratis een beroep doen op een field agent. De field agent komt ofwel ter plekke ofwel via een digitaal kanaal sensibiliseren over de Covid-maatregelen. Zij vertelt waarom het belangrijk is om de maatregelen te volgen, hoe de testing en contactopsporing werkt, wat je moet doen als je in quarantaine moet, ... De field agent probeert de groep ook te motiveren om de maatregelen vol te houden.
Er is ruimte voor vragen. Alles kan op maat van de groep afgestemd worden. 
Wil jij in jouw onderneming een field agent aan het woord laten? Contacteer dan Clara Colman via Clara.Colman@cm.be of 0476 62 88 61 en maak een afspraak.

Contacttracing

Daarnaast gaan de field agents bij mensen thuis langs die de contacttracing niet of moeilijk kan bereiken. Daar brengt de field agent de risicocontacten van de bewoners in kaart, geeft hen uitleg over de te nemen maatregelen en verwijst hen soms door naar extra ondersteuning. 

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer