Bestel nu je kerstboom voor vrijdag 1 november!

18 oktober 2019
Detailhandel Economie Horeca
stationsstraat lichtjes
Voor ondernemers in het focusgebied en leden van centrummanagement is er de mogelijkheid om een kerstboom te bestellen.
Social media sharing

Wie een kerstboom neemt, moet er ook als een ‘goede huisvader of -moeder’ zorg voor dragen (aankleden, water geven, binnen zetten indien nodig, etc).

De kerstboom is gratis voor de leden van het centrummanagement, bij meer dan één boom dient men wel 17 EUR te betalen per boom. Voor niet-leden uit het focusgebied is er ook de mogelijkheid om een kerstboom te bestellen aan 17 EUR per boom.

Deze kerstbomen worden in een bloempot geleverd voor je deur op woensdag 11 december en weer opgehaald op woensdag 8 januari. De bomen worden enkel in het focusgebied en voor de leden van het centrummanagement in de stadskern geleverd. Val je, als lid van Centrummanagement, buiten de stadskern dien je zelf je kerstboom op te halen bij de leverancier.

Bij de bomen worden er witte lintjes en een ijzerdraad meegeleverd. Gelieve de boom met deze lintjes te versieren en zelf witte lichtjes te voorzien. De ijzerdraad dient om de boom indien nodig vast te zetten. Aanvragen van de kerstboom doe je via dit formulier.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer