Annulatie : Retail Safari naar Amsterdam

15 oktober 2018
Detailhandel Economie
analytics big data
DE RETAIL SAFARI IS GECANCELLED WEGENS TE WEINIG INTERESSE.

Zoals beloofd aan de leden van centrummanagement, zij we trots jullie allen te mogen uitnodigen voor een tweedaagse Retail Safari naar Amsterdam op woensdag 28 en donderdag 29 november, onder deskundige leiding van Stefaan Vandist.
Social media sharing

Uitnodiging Retail Safari

Stefan Vandist helpt als externe consultant grote en kleine organisaties met trendanayse, toekomstverkenning en innovatiestrategie. Amsterdam is zijn tweede thuis. Met de inspiratiesafari ruilen we powerpoints en flipcharts in voor een fiets en een paar stevige wandelschoenen. Tijdens de 'walking lecture' spreken we met verschillende 'gamechangers' en koplopers in innovatie en creativiteit, zowel uit de retail- , dienstverlenings- als horecasetor. Van eindejaarshoppingideeën tot nieuwe business modellen. Van een kort en oppervlakkig winkelbezoek tot diepgaande gesprekken met zaakvoerders en bezielers. Inspiratie gegarandeerd en dat blijkt ook uit de getuigenissen van voorgaande groepen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 28 november 2018

  • 06:30 - Vertrek met bus richting Amsterdam. Afspraak parking Sinbad.  
  • 10:30 - Start deel I Retail Safari met fiets, inclusief lunch in inspirerende horecazaak
  • 17:00 - Check-in The Student Hotel. Het bedrijf is op zichzelf een voorbeeld van innovatie en is bovendien de ideale uitvalsbasis, centraal gelegen in Amsterdam.
  • 19:00 - Dinner in inspirerende horecazaak
  • Overnachting in The Student Hotel, Wiebau

Donderdag 29 november 2018

  • 8:30 -  Ontbijt
  • 10:00 - Start deel II Retail Safari met fiets, inclusief lunch in inspirerende horecazaak
  • 13:00 -  Check out The Student Hotel
  • 14:00 - Vertrek met bus uit Amsterdam
  • 17:00 - Verwachte aankomst in Sint-Niklaas

 Meer details over het programma volgen na inschrijving. De prijs voor de tweedaagse retail safari bedraagt €550. Deze prijs is inclusief begeleiding (€240), reis- en verblijfskosten in individuele kamer (€180), ontbijt, fietsenhuur voor twee dagen, twee lunches en één dinner.

Leden van het centrummanagement krijgen een korting van €150 en betalen dus €400 voor de tweedaagse. De plaatsen voor de retail safari zijn beperkt tot maximum 25 deelnemers.

Inschrijven via centrummanagement@sint-niklaas.be , ten laatste tegen zaterdag 20 oktober. Na inschrijving ontvang je een factuur, die binnen den 30 dagen betaald moet zijn.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer