Faciliteitenpand

Door middel van het faciliteitenpand zorgt de stad Sint-Niklaas ervoor dat jouw klanten zonder zorgen kunnen winkelen in de stadskern. Consumenten kunnen gratis de faciliteiten van het pand in de Stationsstraat 11 gebruiken
(openingsuren: maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00).

Opbergen, ontvangen en verzenden

Het faciliteitenpand is uitgerust met Cubee lockers die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden:

 • Heeft je klant te veel (winkel)tassen en shoppen ze liever handenvrij verder?
  Dan kunnen zij hun spullen gratis opbergen in een van de Cubee lockers.
 • Heeft je klant een product nabesteld en willen ze het ophalen na de openingsuren?
  Leg het voor hen klaar in de Cubee lockers.
 • Heeft je klant onlangs een online bestelling geplaatst?
  Dan kunnen ze ook deze komen afhalen in de Cubee lockers (en ondertussen kunnen ze ook nog eens bij jou of de andere lokale handelaars binnenspringen).
 • Heeft je klant een pakje dat ze willen terugsturen?
  Ook dit kan met de Cubee lockers in het faciliteitenpand.
Cubee locker faciliteitenpand

Toilet en verzorging

Het is niet fijn om na een lekker drankje op het zonnige terras verder te winkelen met een volle blaas. In de Stationsstraat 11 kan zowel groot als klein zorgeloos naar het toilet. Naast toiletten biedt het faciliteitenpand ook verzorgingstafels aan, een voor baby's en een voor volwassen personen met een beperking. Andere openbare toiletten zijn te vinden op de Grote Markt.

Toilet en verzorgingstafel faciliteitenpand

Baby's voeden

Een baby voeden kan perfect in het openbaar, op een bankje in de zomer of bij een warme tas thee in één van de vele horecazaken. Heeft je klant liever wat privacy bij het borstvoeden? Dan kan dit perfect in het faciliteitenpand. We hebben er een comfortabele bank geplaatst met een gordijn dat naar eigen wensen open of dicht kan. Warmen ze graag even een flesje babyvoeding op? Dat kan ook in de Stationsstraat 11.

Baby's voeden faciliteitenpand

Rolstoel of buggy huren

Heeft er iemand nood aan een rolstoel tijdens het winkelen? Er staan twee rolstoelen gratis ter beschikking in het faciliteitenpand. We vragen vriendelijk om de identiteitskaart achter te laten als waarborg.

Jonge gezinnen die met de fiets naar de stadskern komen, kunnen een gratis plooibuggy gebruiken. Ook hier vragen we vriendelijk om de identiteitskaart achter te laten als waarborg. Zo moeten jonge ouders niet de hele tijd hun baby of peuter dragen tijdens het winkelen.

Rolstoel of buggy huren faciliteitenpand
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer