Troeven van Sint-Niklaas

Ondernemen in Sint-Niklaas?

Daar zit wat in!

Sint-Niklaas ken je ongetwijfeld van haar groot evenementenplein, de Grote Markt, van de jaarlijkse ballon- of Vredefeesten, van het Waasland Shopping Center en waarschijnlijk ook als thuisstad van Sint en Zwarte Piet.

Dat Sint-Niklaas daarnaast een dynamische stad is met een ruim onderwijsaanbod en een sterk uitgebouwde medische dienstverlening via AZ Nikolaas hoeft weinig verdere uitleg. Maar besef je ook dat Sint-Niklaas met de winkelstraat, de Salons, een concertzaal, drie horecapleinen, vier centrumparkings en een groot cinemacomplex tal van belevingsfaciliteiten herbergt op een strook van 700 meter tussen de Grote Markt en het Stationsplein? Dit uniek samenspel onderscheidt Sint-Niklaas van omliggende gemeenten en steden.

Sint-Niklaas wil niet alleen een stad zijn waar het fijn vertoeven is. We willen ook een stad zijn waar het aangenaam is om te ondernemen, een plaats waar stad en ondernemers samen werken aan een beter omgevingsklimaat. Hier ontdek je waarom het de moeite loont om te ondernemen en investeren in Sint-Niklaas
 

Timmeren aan dezelfde toekomst.

Hoe kan stad Sint-Niklaas jouw traject ondersteunen? 

Ondernemend
Met de fiets
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer