Oh-kaart wordt stadsmunt

De Oh-kaart verdwijnt, de digitale stadsmunt Sengzen komt in de plaats. Stad Sint-Niklaas trekt hiermee de kaart van innovatie, dynamiek en groei, ook voor jouw zaak. Want vanaf dat moment kunnen verdiende Sengzen ook in jouw zaak ingeruild worden.

Op het R-Oh-de loper weekend van 19 en 20 maart 2022 wordt de stadsmunt gelanceerd. Vanaf 1 mei 2021 werd het systeem van de Oh-kaart niet langer technisch ondersteund en ging er een overgangsfase in. Wat betekent dat voor jou en de klanten?

Wat verandert er voor mijn zaak?

Vanaf 1 mei 2021 werd de huidige Joyn-business app niet langer technisch ondersteund. 

  1. Klanten die hun Joyn kaart bleven scannen hebben alvast stadsmunten gespaard, een saldo met een échte geldwaarde die binnenkort ook bij jou in de zaak ingeruild kan worden. Deze klanten kregen ondertussen een mail van noreply@sengzen.be met de vraag om de app te downloaden en zich te registreren. Hiermee hebben ze hun eerste Sengzen reeds binnengehaald.
  2. De Joyn kaart blijft geldig om individuele getrouwheidspunten uit te reiken via Joyn, als jouw zaak hieraan deelneemt. Het is enkel de laag van overkoepelende Oh-stadspunten die wijzigt.  Ook aan het systeem van de kad-Oh-bonnen verandert er niets.

Wat verandert er voor mijn klanten?

Huidig saldo Oh-punten

In december 2021 kwamen de Oh-punten gespaard voor 1 mei 2021 te vervallen. Deze punten kunnen dus niet meer ingeruild worden  voor stadsvoordelen.

Kaart scannen & punten sparen na 1 mei 2021

Klanten die hun kaart zijn blijven scannen hebben vanaf 1 mei 2021 gespaard voor een startsaldo van de Sengzen. Deze klanten kregen ondertussen een mail van noreply@sengzen.be met de vraag om de app te downloaden en zich te registreren.
Hiermee hebben ze hun eerste Sengzen reeds binnengehaald.

Anderzijds kunnen ze jouw eigen loyaliteitspunten blijven sparen, als jouw zaak daaraan meedoet. 

 

Waar stuur ik klanten met vragen over de Oh-kaart e de Sengzen naartoe?

De antwoorden zijn te vinden op de website Ontdek Sint-Niklaas, onder het tabblad "winkelen" > "Oh-kaart" en op de website Sint-Niklaas.be/sengzen
Voor extra vragen kunnen ze terecht bij sengzen@sint-niklaas.be 

Wat is de nieuwe stadsmunt?

Stad Sint-Niklaas trekt de kaart van innovatie, dynamiek en groei, ook voor jouw zaak. Want vanaf de lancering van de stadsmunt kunnen verdiende munten ook in jouw zaak ingeruild worden.

Tijdens het R-Oh-de loper weekend op 19 en 20 maart 2022 worden de Sengzen gelanceerd. Klanten die hun Joyn-kaart blijven scannen zijn hebben hun startsaldo van de stadsmunt alvast bijeengepaard. Deze klanten kregen ondertussen een mail van noreply@sengzen.be met de vraag om de app te downloaden en zich te registreren.

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer