BePaSin

BePaSin verbindt industrieparken en ondernemers in Sint-Niklaas.

Over BePaSin

Autonome vereniging

BePaSin is een autonome vereniging opgericht door de inzet van enkele bedrijven uit de Sint-Niklase industrieparken, met steun van het stadsbestuur.

De vereniging kadert in de beleidsdoelstelling van het huidige stadsbestuur om een stimulerend klimaat voor bedrijven te creëren. BePaSin verdedigt de belangen van ondernemers in maar liefst 18 industrizones in Sint-Niklaas. Dit door efficiënte communicatie met de stad.

Missie

BePaSin wil een aanspreekpunt zijn voor het stedelijk beleid en ondernemers in onze stad. De bedrijvenvereniging heeft ook de ambitie om door onderlinge samenwerking een meerwaarde te creëren voor de bedrijven zelf.  Heel concreet denken we daarbij aan een gezamenlijk parkeer- en mobiliteitsbeleid, gezamenlijke afvalverwerking en  groenonderhoud, beveiliging en bewegwijzering, groepsaankopen en andere gedeelde faciliteiten, … 

Lidmaatschap

Voordelen

Als lid van Bepasin ben je aangesloten bij een sterk netwerk van ondernemers rond de industrieparken van Sint-Niklaas. Bovendien geniet je van talloze voordelen:

  • Opbouwen en vergroten van jouw netwerk
  • Verdediging van jouw belangen en noden bij de stad en provincie
  • BIN-Z voor ondernemers in industriezones
  • Groepsaankopen
  • Nieuwjaarsevent
  • Toegang tot de 'Avond van de Ondernemer' op de Vredefeesten
  • 4 netwerkmomenten per jaar

Lid worden

Ook voor jouw bedrijf biedt het lidmaatschap mogelijkheden. Want samen staan we sterker!

Je betaalt slechts 295 EUR lidmaatschap per jaar (incl. veiligheidsbijdrage voor BIN-Z). Hierdoor ben je partner in een netwerk van bedrijven binnen de 'bedrijvenparken Sint-Niklaas' en kan je mee participeren in een aantal initiatieven.

Wist je trouwens dat je lidmaatschap 100% fiscaal aftrekbaar is en dat je als btw-plichtige de 21% btw kan recupereren?
auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer