Brainstorm Stadsmunt (uitgesteld)

5 oktober 2021
Detailhandel Economie Horeca
stadsmunt
De stadsmunt wordt realiteit. Al heel wat ondernemers zeiden JA tegen de stadsmunt. Binnenkort brengen we de toekomstige gebruikers van de stadsmunt samen en vragen we hun input. Zo maken we samen de stadsmunt tot een succes!
Social media sharing

Brainstorm 5 oktober uitgesteld

Wegens omstandigheden werd de brainstorm van 5 oktober uitgesteld naar een later te bepalen datum.  Heb je interesse om er bij te zijn later, geef gerust al een seintje!

Uitnodiging

De stadsmunt van Sint-Niklaas wordt in 2022 gelanceerd. Een lokale munt die enkel verdient en uitgegeven kan worden in Sint-Niklaas.  Op deze manier pompt de stad jaarlijks 240.000 euro in de lokale economie.

Achter de schermen zijn we volop bezig om alles in gereedheid te brengen, zoals het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke app en het bedenken van een geweldige promocampagne. Misschien ben jij al ingeschreven als deelnemer, of misschien twijfel je nog. Maar we hebben jouw inzichten over jouw winkel en klanten nodig om de stadsmunt nog beter te maken. 

Dat kan echter niet zonder jouw input! Daarom organiseren we binnenkort een brainstorm rond de stadsmunt. We volgen de weg die een munt kan afleggen en zoeken samen naar knelpunten en buitenkansjes. Aan tafel met jouw collega handelaars maken we samen de stadsmunt beter.

Uiteraard hoort daar ook een lekker drankje en hapje bij. 

Op het programma zal staan: 

  • Verwelkoming door schepen Ine Somers en project-coördinator Ziggy Hempel
  • Wat is de stadsmunt?
  • Hoe werkt de stadsmunt in mijn winkel
  • Hoe zal de app in elkaar zitten?
  • Brainstorm knelpunten en buitenkansjes

De stadsmunt een manier om de lokale handel een duwtje in de rug te geven, daarom vinden we jouw mening écht belangrijk. Wat moet de applicatie zeker bevatten en wat hebben jullie echt nodig?

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer