Avond van de economie 2021

15 september 2021
Economie
avond van de economie
Op donderdag 28 oktober vindt voor het achtste jaar op rij de Avond van de Economie plaats. Hét netwerkmoment voor ondernemers van Sint-Niklaas.
Social media sharing

Stad Sint-Niklaas en vzw Centrummanagement nodigen u van harte uit voor de Avond van de Economie 2021. Tijdens deze netwerkavond worden ook de prijzen van de economie uitgereikt.  Zoals elk jaar kiest de jury met een vertegenwoordiging van belangenorganisaties (Voka, Unizo, Horeca Vlaanderen), banksector en deskundigen uit de stedelijke administratie de starter, het bedrijf, de retailer en horecazaak van het jaar. 

De bedoeling van de prijzen van de Economie is om enerzijds een hulde te brengen aan de lokale economische spelers en anderzijds om de troeven van de stad Sint-Niklaas positief in beeld te plaatsen.

Dit jaar ligt de focus op 'duurzaam personeelsmanagement'. Een gastspreker zal hierover enkele tips en tricks toelichten. Achteraf is er de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers uit Sint-Niklaas

Inschrijven

19.30 uur - Onthaal

20 uur - Start programmatie

  • Verwelkoming
  • Gastspreker geeft toelichting rond duurzaam personeelsmanagement
  • Uitreiking prijzen van de economie: bedrijf, starter, retailer en horecazaak van het jaar.
  • Start Netwerkmoment

Gratis deelname voor twee personen per onderneming. Extra personen zijn welkom, maar betalen 40 EUR (excl. BTW). 
Opgelet: bij laattijdige annulatie of no-show wordt 25 EUR p.p. gefactureerd aan de onderneming.

Er werd massaal ingeschreven en de maximumcapaciteit van de zaal is intussen bereikt. Inschrijven voor deze editie is niet meer mogelijk.

Uitnodiging Avond van de economie

auto bus fiets herfst lente typischsn winterziendoen zienslapenzomer